Pentru un design ieșit din tiparele impuse de tendințele care definesc societatea din prezent la nivelul arhitecturii clădirilor instituționale sau a caselor de locuit, vă propunem o variantă mai clasică, mai luxoasă. Iar printre elementele decorative care oferă personalitate clădirii pe care doriți să o restaurați sau să o ornamentați în funcție de gusturile dumneavoastră se află consolele decorative.

Consolele decorative constituie un element de design potrivit atât pentru exterior, cât și pentru interior. La începuturi, consolele erau folosite pentru a masca grinzile ale căror capete ieșeau în exteriorul clădirii, pentru a oferi un aspect mai plăcut construcției. La fel ca atunci, în prezent, aceste elemente sunt folosite pentru a oferi impresia de susținere a elementelor care ies în relief la nivelul plafonului, în exterior. Vizual, îi oferă clădirii un aspect clasic, grandios, care, cu siguranță, iese în evidență. În interior, consolele pot fi regândite ca polițe, măsuță sau suport pentru un vas cu flori sau pentru o statuetă.

Specialiștii Acanthus vă îndrumă în alegerile dumneavoastră, de aceea, vă sfătuim să evitați consolele decorative din polistiren sau poliuretan. Deși pot oferi o imagine plăcută ochiului, nu rezistă în timp. Materialele de calitate înaltă, durabile, pentru realizarea obiectelor și altor elemente decorative sunt ghipsul, ipsosul, papier mâché sau imitația de marmură.

Afișez toate cele 6 rezultate

  • Quick View
  • Quick View
  • Quick View
  • Quick View
  • Quick View
  • Quick View