Obiectele sculptate în Antichitate erau nelipsite de rozeta gotică, ce reprezintă o floare stilizată, de formă rotundă, apărută prima dată în anul 2500 î. Hr. Frecvent utilizat în arta greacă, acest simbol a rămas moștenire în prezent și se impune încă pe clădiri, obligând restauratorii, prin frumusețea lui, să îi mențină expresivitatea.

Ne exprimăm pasiunea pentru artă prin modelarea celor mai frumoase rozete și plafoniere. Toate elementele decorative care compun designul interior și exterior al unei clădiri necesită un echilibru. În primul rând, vă sfătuim să apelați la profesioniști și să optați pentru rozete sau alte elemente ale plafonului care sunt realizate din ghips, ipsos, papier mâché sau imitație de marmură. Pe lângă durabilitate, vă asigură și un aspect vizual mai plăcut, evidențiind gusturile fine și atenția la detalii a proprietarului, dar și înclinația către materiale de calitate. Elementele plafonului și rozetele pot fi decorate cu foiță de aur, de argint, vopsea de culoare maro deschis și cu alb, dar și cu imitație de aur și argint – foiță șlagmetal.

Combinația între rozetă și alte profile decorative poate fi realizată în multe moduri, în funcție de mai mulți factori. Fie că este vorba despre o casă de locuit, fie despre o clădire veche ce are nevoie de o lucrare de restaurare, îmbinăm elementele decorative și materialele utilizate (ghips, ipsos, papier mâché sau imitație de marmură) ținând cont de stilul în care este construită aceasta.

Afișez toate cele 6 rezultate