Garantia produselor

Toate produsele vandute si livrate de  www.acanthus.ro,  sunt fabricate in atelierele firmei noastre  si beneficiaza de conditiile de garantie conform legislatiei in vigoare.

Produsele noastre sunt noi,  au o calitate superioara  si oferim o garantie de 2 ani pentru orice produs cumparat de pe siteul www.acanthus.ro.

Retur produs

In cazul clientilor persoane fizice, care au achizitionat online  de pe siteul www.acanthus.ro pot returna produsele in max 30 de zile calendaristice  fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Acest termen, se calculeaza incepand, de la data, la care au intrat, in posesia fizica a produselor.

Proprietarul site-ului www.acanthus.ro, va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a solicitarii pe adresa de mail office@acanthus.ro . Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport (tur-retur), acesta revine in totalitate in sarcina clientului.

Ne rezervam dreptul la refuzarea coletelor trimise cu plata la destinatar sau care nu au fost anuntate in prealabil pe mail, la adresaoffice@acanthus.ro. sau la nr. de tel 0770-717357.

Mentionam ca, Nu pot fi returnate produsele achizitionate de pe siteul www.acanthus.ro  in urmatoarele situatii :

– au facut obiectul unei comenzi speciale, personalizate la cererea si specificatiile  Clientului;

– depasesc termenul de 30 zile calendaristice de la data primirii;

– prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri,  urme de montaj etc.;

Reclamatiile

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot trimite, prin email, pe adresa office@acanthus.ro.

Conditii de garantie

Garantia se solutioneaza la sediul SC Makkai S Veress SRL prezentat in pagina de contact de catre www.acanthus.ro, prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.
La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu  copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care, produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Nu fac obiectul garantie,i produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, urme de montaj etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate.