Vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.acanthus.ro , implica acceptarea termenilor si conditiilor, ce sunt detaliate in  urmatoarele paragrafe:

 • Textele si pozele prezentate in acest site nu pot fi reproduse decat cu acordul scris al autorului.
 • Fotografiile au caracter informativ
 • Orice incercare de a modifica continutul site-ului www.acanthus.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.acanthus.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.acanthus.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.
 • Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Targu Mures, jud.Mures , Romania.
 • In cazul clientilor persoane fizice, care au achizitionat online de pe siteul acanthus.ro pot returna produsele in max 30 de zile calendaristice  fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Acest termen, se calculeaza incepand, de la data, la care au intrat, in posesia fizica a produselor.
 • Proprietarul site-ului acanthus.ro, va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a solicitarii pe adresa de mail office@acanthus.ro . Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport (tur-retur), acesta revine in totalitate in sarcina clientului.
 • Ne rezervam dreptul la refuzarea coletelor trimise cu plata la destinatar sau care nu au fost anuntate in prealabil pe mail, la adresa office@acanthus.ro. sau la nr. de tel 0770-717357.
 • Mentionam ca, Nu pot fi returnate produsele achizitionate de pe siteul acanthus.ro in urmatoarele situatii :

– au facut obiectul unei comenzi speciale, personalizate la cererea si specificatiile  Clientului;

– depasesc termenul de 30 zile calendaristice de la data primirii;

– prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri,  urme de montaj etc.;

 • Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot trimite, prin email, pe adresa office@acanthus.ro.
 • Garantia se solutioneaza la sediul SC Makkai S Veress SRL prezentat in pagina de contact de catre www.acanthus.ro, prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.
  La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
  Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, urme de montaj etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate.
 • In cazul in care,un produs  achizitionat  prezinta vicii de fabricatie, va fi inlocuit,  cu conditia notificarii in scris la office@acanthus.ro  in termen de 24 de ore de la primirea produsului. In situatia in care produsul nu mai este disponibil fie se va inlocui cu un produs similar, la alegerea clientului, fie se va returna contravaloarea acestuia.
 • Sc Makkai S Veress Srl, proprietarul siteului www.acanthus.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificare ale acestor prevederi, precum si orice modificare asupra site-ului, structurii acestuia, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.