A doua activitate principală al firmei noastre s-a dezvoltat din lucrul cu ornamente vechi: producerea elementelor decorative noi – elemente care se încadrează ușor în vecinătatea clădirilor cu stil vechi, sau se potrivesc cu alte cadre arhitectonice.
Pentru un efect autentic, distins și elegant, ornamentele trebuie proiectate și executate cu exigență. Spre deosebire de elementele din polistiren mediocre și fabricate în masă, piesele noastre sunt făcute din materiale tradiționale și naturale, cu o prelucrare fină și precisă – și ca urmare, ele reprezintă valoare, dând caracter și un aspect de vechime spațiilor interioare sau, respectiv, fațadelor.
Modelele noastre evocă stiluri diferite clasice, baroce sau alte stiluri ale arhitecturii istoriste, și se pot aplica corespunzător cu ambianța arhitecturală. După o evaluare a locației alese, vă putem împărtăși observațiile și sugestiile noastre referitoare la decorarea spațiului sau a fațadei, iar la comandă realizăm și variații unice.
Materiale: ghips (ipsos), ciment roman, piatră, piatră artificială, papier maché

 

Servicii detaliate:
– Proiectarea și executarea elementelor decorative arhitectonice din ghips (ipsos) și imitație de marmură (rozete, coloane, frize, profile, brâuri (baghete), colțare, console, etc.)
– Proiectarea și executarea de statui sau sculpturi arhitecturale.
– Aplicarea diferitelor tehnici de aurire și patinare.